Riikka Salo


Strateginen johtaja
Strategic DirectorEmail: riikka@puurtila.com
Syntymäaika: 18.3.1978

Riikka Salo on nuoresta iästään huolimatta kokenut kokkaaja. Hän on työskennellyt erilaisissa ruuanlaittotehtävissä ja projekteissa jo kaudesta 1990-1991 lähtien. Erilaiset kotihuollontehtävät, sekä varsinkin useassa eri kotiosoitteeessa toimiminen, ovat pakottaneet Riikan toimimaan erilaisissa toimintaympäristöissä ja antaneet valtavan määrän erilaisia kokemuksia, joiden ansiosta osaaminen kodinhoitotehtävissä on kehittynyt vuosien varrella.

Myös koulutuksen osalta Riikka on jo vanha konkari.

Riikan erityisosaamisalueina voidaan mainita nakkileivät, pastaruuat, sekä pullat, joita Riikka on erikseen leiponut myös Elosen leipomolla Seinäjoella. Aikaisemmat työnantajat sekä aikaisempien osoitteiden koehenkilöt, jotka ovat toimineet Riikan kanssa, ovat kertoneet hänen olevan erittäin ahkera ja tunnollinen, sekä erittäin omistautunut leipomiseen ja uusien ruokalajien kehittämiseen.

Riikka harrastaa myos internet-sivujen päivittämistä ja hän aikookin raportoida kattavasti kaikista Norjan tapahtumista näiden webbisivujen kautta. Norjan juttuja voi lukea seuraavasta linkistä:

Riikan Norjan kuulumiset(Paina tasta!)


©  PRO HOCKEY COACH   -